Filmari foto-video

Societatea AGRONOVA a dorit un clip de prezentare pentru cliclul de productie al peletilor de lucerna, pentru a fi prezentat potentialilor cumparatori din Orientul mijlociu, Emiratele Arabe Unite si din China.
Clipul de prezentare a fost realizat in colaborare cu Fotograf Nunta Brasov – care a surprins cadrele video de la sol si a facut editarea video pentru intreaga filmare.

Dana Decor a dorit sa surprindem intr-un clip de prezentare cum a decorat Sala Mare din localitatea Cristian, Brasov pentru o nunta de anul trecut din luna iulie, asa ca am realizat clip prezentare nunta cu drona. In clip apar cadre si din aer si de la sol cu Sala Mare. Cadrele video de la sol au fost realizate de Foto video nunta Brasov. la fel ca si montajul acestui clip de prezentare pentru decoratiuni si aranjamente de nunta in Brasov.

Organizatorii Festivalului de Cultura, au dorit o filmare din aer, prezentare a localitatii unde are loc anual ART’ec, un festival de cultura unic un Romania. Pe durata a 8 zile comuna Cristian, din judetul Brasov, devine un centru puternic de cultura. In fiecare zi au loc spectacola de teatru, teatru de papusi, expozitii de pictura si obiecte traditionale roamnesti. Prin aceasta prezentare din aer, festivalul isi afirma apartenenta la aceasta frumoasa comuna de lanaga orasul Brasov. Editarea filmarilor realizate de noi a fost facuta de Video nunta Brasov.